Met spoed een spandoek laten drukken

Al jaren lang ben ik elke week te vinden bij mijn favoriete voetbalclub FC Twente. Elke zondag zitten we met een vaste supportersgroep in Vak-P. Elke wedstrijd proberen we weer, met een origineel spandoek op de proppen te komen. Bij speciale gelegenheden zoals een jubileum van een speler pakken we vaak groot uit en wordt soms een kwart van het stadion bedekt door een spandoek van onze makelaardij. Met onze supportersgroep komen we voor elke wedstrijd bij elkaar en dan wordt er besproken of we een spandoek  voor de volgende wedstrijd gaan maken. Als we een spandoek laten drukken bespreken we vervolgens wat de boodschap van het spandoek moet zijn. Een van de leden van onze groep werkt bij een drukkerij en hij zorgt er altijd voor dat het idee dat we hebben wordt uitgewerkt en dat het spandoek vervolgens wordt gedrukt.

Spandoeken snel nodig

Nu was er laatst een Europese thuiswedstrijd en we hadden met andere prominente personen uit Vak-P afgesproken om flink uit te pakken. Na overleg was er besloten om 8 grote spandoeken te laten drukken. Drie dagen voor de wedstrijd sloeg echter het noodlot toe, want de drukkerij waar wij altijd de spandoeken lieten drukken brandde in die nacht tot de grond toe af. Dit was natuurlijk een erg vervelende situatie. De man die er altijd voor zorgde dat de spandoeken werden gedrukt baalde natuurlijk het meest want hij had voorlopig geen werk.

We moesten nu wel met spoed op zoek naar een nieuwe drukkerij omdat we nog maar 2 dagen hadden tot en met de wedstrijd. We belden wat in het rond maar de meeste drukkerijen hadden lange wachttijden voor het drukken van spandoeken. En we moesten nou juist een partij hebben die binnen één dag kon leveren. Toch vonden we deze drukkerij wel want de laatste partij genaamd DWC Print de we hadden benaderd bleek die zelfde dag de spandoeken nog te kunnen drukken en versturen. Helemaal geweldig! Tijdens de Europese wedstrijd waren we weer volop in beeld en dat is toch waarvoor je het allemaal doet.